Merk jij dat het coronavirus je erg beperkt in je sociale contacten? Of voel jij je al een langere tijd alleen? Ben je dat helemaal zat en wil je graag leuke dingen kunnen doen samen met een maatje? Hieronder staat een aantal maatjes voor jou klaar om samen iets leuks te kunnen ondernemen!

Of wil je toch eerst nog wat meer informatie over waarom je in contact zou willen komen met een maatje?

Ja, ik wil een maatje!

Wat leuk en goed dat je deze keuze hebt gemaakt! Het kan natuurlijk spannend zijn om voor de eerste keer iemand te ontmoeten. Maar als je eenmaal de stap hebt gezet, zal je merken dat het heel fijn is om een maatje te hebben. Ga voor jezelf na wie jij het best bij jou vindt passen en stuur diegene een berichtje. Jouw maatje zal zo snel mogelijk contact met je opnemen en wie weet hebben jullie volgende week al iets leuks op de planning staan!

Onze maatjes

Even voorstellen…

Dennis

4 maanden maatje

Hey! Mijn naam is Dennis en ik ben 22 jaar. Momenteel studeer ik Bedrijfskunde en ik zit nu in het 3e jaar. Ik woon in Utrecht, dus lekker centraal in Nederland 😉 Mijn hobby’s zijn voetballen en gamen. Lijkt het je leuk om samen met mij een keer wat te doen? Stuur me dan een berichtje!

Jordy

6 maanden maatje

Hoi, ik ben Jordy en ik ben 24 jaar. Ik woon en werk in Rotterdam als ICT’er. Mijn hobby’s zijn gitaarspelen en hardlopen. Wil je mijn maatje worden of wil je eerst wat meer over mij te weten komen? Stuur me dan een berichtje.

Linda

6 maanden maatje

Hey daar! Mijn naam is Linda en ik ben 20 jaar. Ik woon in de buurt van Den Bosch en zit in het 2e jaar van mijn studie Verpleegkunde. In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om te schilderen en om lekker in de natuur te zijn. Stuur me een berichtje als je mijn maatje wilt worden!

Sandra

2 maanden maatje

Hi! Mijn naam is Sandra en ik ben 22 jaar. Ik woon in Zwolle en werk daar ook als grafisch designer. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om creatief bezig te zijn, maar ik ben ook echt een sportieveling. Heb je interesse om samen met mij iets te ondernemen? Stuur me een berichtje.

Matthijs

1 maand maatje

Hoi, ik ben Matthijs. Ik ben 19 jaar en ik woon in de buurt van Groningen. Momenteel zit ik in mijn 1e jaar van de studie Bouwkunde. In mijn vrije tijd game ik veel, maar ik hou ook zeker van een fanatiek potje basketbal. Stuur me een berichtje als je een keer met mij wilt afspreken.

Sanne

5 maanden maatje

Hey jij! Mijn naam is Sanne en ik ben 21 jaar. Ik studeer Toegepaste Psychologie en woon in Deventer. Ik hou er erg van om me uit te sloven in de keuken en ben gek op chocola 🙂 Lijkt het je leuk om samen een keer te koken/bakken? Of om iets anders te doen? Stuur me dan een berichtje!

Wie is mijn maatje eigenlijk?

Misschien wil je voordat je iets gaat afspreken met je maatje eerst meer te weten komen over hem of haar. Door middel van een persoonlijkheidstest kunnen jullie samen erachter komen wat jullie persoonlijkheidskenmerken zijn. Hierdoor komen jullie alvast wat meer van elkaar te weten en kunnen jullie wellicht aan de hand van de resultaten een leuke activiteit verzinnen. Als jullie bijvoorbeeld allebei creatief blijken te zijn, vinden jullie het waarschijnlijk leuk om dan ook iets creatiefs te doen! Neem een kijkje op de website van 123test (https://www.123test.nl/persoonlijkheid/). Hier kun je alle informatie vinden.

Wat kan ik met mijn maatje doen?

Er zijn allerlei verschillende activiteiten te verzinnen om met je maatje te ondernemen. Maar niet elke activiteit past bij iedereen. Misschien wil je je maatje liever online ontmoeten of vind je het juist fijn om dat in real-life te doen. Zowel voor online als offline zijn er verschillende activiteiten die je met jouw maatje kunt ondernemen. Wat je ook maar wil doen, in dit bericht staat een aantal mogelijkheden die jullie samen kunnen doen. Maar wees ook vooral zelf creatief! 😉